Дистанционна поддръжка

Спестете време и средства за транспорт на техниката до сервиз и обратно. Услугата се извършва в удобно за вас време и цените са по-ниски от стандартните ни за посещение на място.

Услуги и проблеми, които могат да бъдат решени дистанционно

Оптимизиране скоростта на зареждане на системата. Премахване на ненужни системни процеси и излишен софтуер. Почистване от натрупани временни файлове, оптимизация на регистри, дефрагментиране на твърдия диск. - 20лв.

Премахване на вируси, нежелани реклами, изскачащи прозорци и злонамерен софтуер. Допълнителна настройка за по-ефективна защита в бъдеще. - 20лв.

Инсталиране и настройка на принтер, споделяне на принтер в локалната мрежата, настройки за сканиране в различни формати (pdf,word,jpg), сканиране на няколко страници в един документ и други. - 18лв.

Инсталиране на електронен подпис, драйвери за карточетец, настройка на браузърите за работа с онлайн платформи като Банки, НАП, НОИ, НЗОК, Агенция вписвания, Търговски регистър, и други. - 25лв.

Неправилна работа на програми, проблеми с отваряне на файлове и сайтове, специфични настройки на рутер, локална мрежа, проблем с браузъра, възстановяване на системата до по-ранно състояние. - 20лв.

Инсталиране на драйвери, базов пакет безплатни програми, браузъри, офис пакет, комуникация, антивирусна защита, архивиране, плеъри за видео и аудио, програми за сваляне на филми и музика, четец за pdf документи и други. - 20лв.

Инсталиране и конфигуриране на антивирусна програма. - 15лв.

Ако имате проблем или се налага преинсталиране, преместване, или специфични настройки за счетоводен или складов софтуер, ние ще помогнем с това. Можем да комуникираме с поддръжката на софтуера от Ваше име (ако се налага), за да решим проблема бързо. - 30лв.

Настройка на устройства за онлайн комуникация (Skype, Messenger, Zoom, Viber), платформи за дистанционно обучение (Classroom, Teams, Shkolo), онлайн срещи и други.  - 18лв.

Тестване на важни компоненти в системата, като износване или проблеми с хард диск или (ssd), температура на процесор, видео карта, дънна платка, тест за стабилност при натоварване. От крайната информация на теста, може да се определи общото състояние на компютъра Ви, и ако има някакъв проблем може да бъде отстранен на време в сервиз. - 15лв.

 

Цените са с включен ДДС. Начинът на плащане ще бъде уточнен след като се свържем с вас. За наши клиенти с включена абонаментна компютърна поддръжка, тази услуга е безплатна!

 

Заявка за дистанционно обслужване

Попълнете формата, опишете на кратко проблема Ви, и ние ще се свържем с вас до минути.