Изграждане и поддръжка на компютърни мрежи

Кабелни, безжични и VPN мрежи за бърза и защитена свързаност между всички устройства.

Високоскоростни кабелни и безжични (Lan,Vlan,Wi-fi) мрежи

Ние "Сонар Компютърс" можем да изградим, поддържаме или подобрим Вашата локална и безжична компютърна мрежа. Проектиране, структорно окабеляване, монтаж на точки за достъп (access points), настройка на рутер и комутатори (switch), шкафове, мрежови принтери. Настройка и обучение на потребителите, мониторинг на защитна стена, контрол на достъп за всички устройства в мрежата.

Безжични мрежи на големи разстояния

Предлагаме решения и техника за пренос на данни на големи разстояния до 25 километра. Инсталация и конфигуриране на антени с висока скорост до 650Мbps., които не се влияят от лошите атмосферни условия и гръмотевични бури, идеални за хижи, вили и отдалечени места без възможност за свързване с кабелен интернет.

Виртуални частни мрежи (VPN)

Можем да изградим VPN криптирана връзка между Вашите компютри и сървъри с цел защита от следене и кражба на информация от трети страни в интернет. Ще имате сигурен достъп до фирмената мрежа, където и да се намирате. Дейността Ви ще бъде скрита от доставчика на интернет, властите, злонамерени престъпници и обществени Wi-fi мрежи.