Системи за видеонаблюдение

Изграждане и продажба на системи за видеонаблюдение на достъпни цени с качествена техника за целта.

 

Охранителни камери и монтаж

Можем да предложим и монтираме качествено и бюджетно видеонаблюдение във Вашата фирма, къща, магазин, складови помещения, барове, ресторанти, училища, паркове и др. Стремим се да изградим максимална сигурност и спокойствие за Вашия дом или бизнес. Изграждането на видеонаблюдението е 100% съобразено с нуждите и средствата на клиентите ни. Техниката с която работим е Dahua Technology, доказан световен лидер и производител на решения за видеонаблюдение.

Отдалечено наблюдение и контрол

Най-важните предимства, на системите за видеонаблюдение е отдалечения достъп. Техниката която предлагаме е обурудвана с всички нови интелигентни функции за отдалечен контрол. Може да настройте и наблюдавате камерите в реално време или да преглеждате предишен запис от всяка точка на света през мобилно устройство като смартфон или лаптоп.

Готови комплекти (Направи си сам)

Най-евтиния вариант при изграждане на видеонаблюдение са готовите комплекти, които може да монтирате сами без да имате технически познания в тази област. За целта предлагаме консултация в нашия магазин, настройка на рекордера (DVR,NVR) и направата на готови кабели според нужния метраж. Трябва само да измерите, прекарате кабелите и да закрепите камерите на желаните точки за наблюдение. Цената на готов кабел е 1.00 лв. на метър, включва кабел и конектори.

 

Поискайте оферта за видеонаблюдение с монтаж

Свържете се с нас на (0898733151) или

попълнете формата, и ние ще се свържем с Вас в рамките на няколко часа.


Област Монтана